Aktualizacja 22 października, 2024 1:00 PM
paź 16, 2017 redaktor CIEKAWE / PRZYDATNE, Informacje Płock 0
Wiadomym jest, że okres jesienno – zimowy obfituje w liczne przeziębienia i infekcje, których skutkiem mogą być poważne powikłania zdrowotne. Nie zawsze nasze babcine, domowe sposoby sprawiają, że czujemy się lepiej, choć bez wątpienia domowy syrop z cebuli jest fantastycznym preparatem gwarantującym odpowiednią odporność. Istnieją bowiem znakomite sposoby, które pozwalają na uniknięcie wielu chorób – są to naturalne antybiotyki, które są bez wątpienia jedną z ciekawszych alternatyw antybiotyków sztucznych, które nabyć możemy w każdej aptece. Istnieje prosta receptura przekazywana już przez nasze babcie, która pozwala na stworzenie tego antidotum na wszelkie dolegliwości zdrowotne. Faktem jest, że z biegiem czasu przepis na naturalny antybiotyk uległ zmianie – stał się nieco bardziej ulepszony, a do jego produkcji używano tylko i wyłącznie naturalnych składników. Po wielu latach przetwarzania tej receptury dotarto wreszcie do przepisu idealnego, pozwalającego na stworzenie znakomitego, naturalnego preparatu na wszelakie wirusy, mogące zaatakować nasz organizm.
Chcąc stworzyć ten naturalny, znakomity antybiotyk pamiętać powinniśmy przede wszystkim o tym, aby stawiać na naturalne produkty wysokiej jakości. Warto wybierać składniki pochodzące z wiadomych źródeł. Działanie ten naturalnej mikstury zależy w głównej mierze od tego, z jakich produktów zostanie on wykonany.
Po okresie 2 tygodni zaleca się, aby przecedzić substancję i przelać do nieco mniejszej butelki – napój ten nadaje się już do spożycia!
Ten naturalny, aromatyczny syrop jest znakomitym antidotum na wiele schorzeń. Mówi się przede wszystkim o tym, że pomaga skutecznie zapobiegać licznym infekcjom wirusowym. Warto pamiętać również, że jego lecznicza moc imbiru i chrzanu pomaga zapobiegać wirusom i grzybom oraz pomaga pozbyć się uporczywych objawów przeziębienia – kaszlu, kataru czy bólu głowy.
Mówiąc o dawkowaniu tego naturalnego antidotum na wiele schorzeń pamiętać powinniśmy przede wszystkim o tym, że jego ostry smak nie pozwala na przyjmowanie dużych ilości syropu jednorazowo. Nie powinniśmy popijać go wodą, czy od razu połykać – przed tym należy wypłukać substancją usta i dopiero następnie ją połknąć. Po tym zaleca się zjedzenie plasterka cytryny w celu zniwelowania ostrego smaku. Już jedna łyżeczka tej naturalnej substancji wpłynie na zachowanie lepszego zdrowia, oraz sprawi, że będziemy pełni energii i mniej odporni na różnego rodzaju schorzenia! Podczas choroby można od 5 do 6 razy dziennie jedną łyżeczkę.
Sprawdziliśmy jego działanie! Potwierdzamy skuteczność w 100%
paź 22, 2024 0
lut 09, 2024 0
sie 02, 2023 0
maj 22, 2023 0